New Profesional Consult 930 x 122

danzamfirescu

CIA si FSB, in discutii la Pitesti

Care sunt serviciile secrete straine care isi disputa intaietatea in Roamnia? Care este miza? Cine ne conduce, de fapt? La aceste intrebari a raspuns vineri, 23 aprilie, un fost colonel de contrainformatii, argesean la origine.

Argesenul Dan Zamfirescu, fost colonel de securitate (contraspionaj economic), cu 40 de ani de munca in acest domeniu de activitate, este de parere ca legea de desconspirare a lucratorilor si colaboratorilor Securitatii a facut foarte mult rau societatii romanesti in ansamblul sau. Dan Zamfirescu este vicepresedinte al PRM la nivel national, un apropiat al liderului Corneliu Vadim Tudor, si coordoneaza activitatea PRM Arges.

Dan Zamfirescu a spus vineri, 23 aprilie, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PRM Arges, ca informatorii care au lucrat cu Securitatea inainte de 1989 sunt si acum activi, dar ca sunt mult mai precauti din cauza legii de desconspirare. „Legea Ticu Dumitrescu a adus mari deservicii securitatii nationale. Nicaieri in lume nu s-a mai intamplat asa. Acum, informatorii se feresc sa mai ofere prea usor informatii”, a spus Zamfirescu.

În privinta activitatii de contrainformatii, fostul colonel de Securitate a spus ca pe teritoriul Romaniei activeaza in prezent doua forte care isi disputa intaietatea, respectiv FSB (fostul KGB) si CIA.

„Rusii conduc economic Romania, iar americanii o conduc din punct de vedere politic. O spun cu toat raspunderea si in baza unor informatii certe. De aceea asistam la aceste framantari in societatea romaneasca. Dar trebuie stiut un lucru: mai a dracului politie politica decat acum nu a existat niciodata in Romania!”, a spus Dan Zamfirescu.

{loadposition inside}

 

 

 

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90