New Profesional Consult 930 x 122

Cine (din Primarie) vrea sa dea tun imobiliar cu cladirea Apa Canal?

mm Conducerea de la varful Primariei Pitesti ar putea lucra impotriva interesului Consiliului Local. Ziarul „Argesul” a descoperit ca in spatele incercarilor de retrocedare ale imobilului din Victoriei nr.15 care apartine societatii C.L. Pitesti- SC Apa Canal Pitesti- s-ar putea ascunde incercarea unor persoane sus-puse pentru a da un tun imobiliar chiar in centrul muncipiului. Conform „Argesul„, Narcis Spataru, fost ziarist local, despre care se spune ca acum se invarte in sfere inalte ale oamenilor de afaceri, a cumparat (in rate) dreptul litigios ce formeaza obiectul unui dosar de revendicare aflat pe rolul Judecatoriei Pitesti si care priveste imobilul din strada Victoriei nr. 15 – casa plus 566 metri patrati de teren. Valoarea tranzactiei: 110.000 euro, o parte dintre bani fiind achitati deja. Interesul presei a aparut in momentul in care viceprimarul Cornel Ionica a recunoscut ca N. Spataru este bun prieten cu ginerele sau. Imediat, a aparut si banuiala ca vicele s-ar fi aflat in spatele acestei tranzactii sau ar fi avut legatura cu ea, cel putin. Evident, viceprimarul a negat, iar primarul Tudor Pendiuc a afirmat ca va lua cele mai dure masuri daca lucrurile vor sta asa.
Intra pe fir si DNA
In scurt timp, o noua speculatie a inceput sa umble prin targ, referitor la deja celebrul imobil de pe Victoriei nr.15, din vecinatatea Bisericii Catolice. Conform Argesului, exista informatii ca insusi directorul general al S.C. Apa Canal, Gelu Mujea, ar fi amestecat in cazul respectiv. De fapt, se pare ca acesta nu ar fi aparat prea bine interesele societatii pentru a pastra imobilele din strada Victoriei nr. 15 si nr. 17 sa ramana in proprietatea societatii pe care o conduce si, deci, in proprietatea Consiliului Local Pitesti. „Se vorbeste chiar ca D.N.A. a deschis si o ancheta in acest sens”, se mentioneaza in cotidian. Referitor la posibilul „joc dublu” al lui Gelu Mujea in cazul respectivelor imobile, Tudor Pendiuc a afirmat pentru ziarul Argesul: „Nu stiu nimic. Este vorba despre o societate comerciala cu un Consiliu de Administratie care gestioneaza astfel de chestiuni. Mi-e greu, insa, sa accept faptul ca dl. Mujea nu si-ar fi aparat sediile respective, cunoscandu-i preocuparea pentru tot ceea ce inseamna buna functionare a societatii pe care o conduce”. Pentru aceeasi publicatie, Mujea a afirma ca: „Pentru imobilul din strada Victoriei nr. 15 voi merge pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum am facut si pentru cladirea din Victoriei nr. 17. Nu pot sa procedez altfel”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90