Donaris 930 x 122

    Cine e Elena Udrea a Argeşului?

    udrea_pitestiMai mult ca oricare alte partide, PDL a promovat – în special graţie insistenţelor preşedintelui Traian Băsescu – nu neapărat multe femei în politică, pe cât femei care dau senzaţia de forţă. De puterea de a se impune într-o lume dominată de bărbaţi. Cu ajutor, desigur, din partea celui supranumit „Zeus”, în stat au ajuns pe cai mari în special o Elena Udrea, actuala şefă de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, o Roberta Anastase, şefa Camerei Deputaţilor, o Raluca Turcan. Cum stau lucrurile în Argeş din acest punct de vedere?

    Există şi la noi suficiente femei în poziţii cheie sau au încă mult de lucru la acest capitol reprezentantele sexului frumos?

    O analiză atentă a modului în care s-au împărţit funcţiile la instituţiile deconcetrate şi speciale din judeţul nostru ne arată că femeile nu au chiar foarte mare trecere în PDL.

    Astfel, din cele 30 de posturi de directori puse la bătaie, doar 6 sunt ocupate de femei. Este vorba de Octavia Honţaru la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, de Liliana Pandele la Casa Judeţeană de Pensii, Mariana Marinescu la Agenţia de Prestaţii Sociale, Geta Armanaschi la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni (Vamă), Neonelia Eremia la Agenţia de Conservare a Energiei şi de Iulieana Tuţă la Registrul Auto Român.

    Acestora li se mai adaugă şi două femei cu posturi de director adjunct: Sorina Marin la Agenţia Regională de Mediu Piteşti şi Mioara Bucur la Direcţia de Sănătate Publică.

    Cam puţin, am spune noi, pentru un partid care mai că mizează pe Elena Udrea pentru alegerile prezidenţiale viitoare…

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90