New Profesional Consult 930 x 122

PP

Cine sunt parlamentarii PP-DD Argeş

Înainte de alegerile parlamentare, preşedintele PP-DD Argeş Marian Fulga şi vicepreşedintele Vasile Mihăilescu spuneau că filiala condusă de ei va obţine cel puţin un mandat de senator şi două de deputaţi. Iată că previziunile lor s-au adeverit, deşi cei doi nu se regăsesc printre parlamentarii aleşi. Loteria redistribuirilor a făcut ca trei membri aproape necunoscuţi ai PP-DD să ajungă în Senat şi Camera Deputaţilor.

Este vorba de Iulian Cristache (senator la Mioveni), Jenica Dumitru (deputat de Ştefăneşti) şi Mihai Deaconu (deputat de Mioveni).

Iulian Cristache are 58 de ani şi este născut în Călăraşi. Absolvent de ASE la Bucureşti, Facultatea de Comerţ, Cristache a lucrat la ICRM Piteşti vreme de 12 ani, devenind şi director al acestei întreprinderi. Ulterior a ieşit din firmă şi a activat, aşa cum o face şi acum, în mediul privat. Are o fată căsătorită în Marea Britanie care locuieşte la Londra. Este în PP-DD de mai puţin de un an, activând până atunci la PDL.

Culmea este că a plecat din PDL supărat de faptul că şeful PDL Mircea Andrei nu prea îşi găsea timp să discute cu el: Cristache a ajuns senator, iar Andrei a rămas pe dinafara Senatului! În iunie, Cristache a fost ales consilier local la Ştefăneşti. El a mai activat şi în PRM.

Jenica Dumitru s-a născut la Călineşti. Are 42 de ani, este căsătorită şi are un băiat care este student în anul I. A absolvit Facultatea de Management în Economie în Italia, la Udine, iar acum este om de afaceri. Se ocupă cu comercializarea vinurilor şi produselor agro-alimentare, având şi o exploataţie agricolă. A aderat la PP-DD în acest an şi s-a hotărât în ultimul moment să candideze pentru Camera Deputaţilor la Ştefăneşti.

Mihai Deaconu este al doilea deputat al PP-DD. Iniţial, el trebuia să candideze în colegiul Curtea de Argeş, dar în ultima clipă a fost „transferat” la Mioveni pentru a acoperi acest colegiu. Care s-a dovedit a fi câştigător. Este profesor în învăţământul primar, profesând la Muşăteşti, acolo unde s-a şi născut. A fost membru al PNŢCD până în 2004, iar la PP-DD este membru fondator. În vârstă de 52 de ani, căsătorit şi cu doi copii, Mihai Deaconu a fost ales în iunie consilier local al PP-DD la Curtea de Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3