EcoMoto 930×122

oprea

CINSTE LUI! POLIȚISTUL EROU DIN ROCIU A PRIMIT AZI CEA MAI ÎNALTĂ DISTINCȚIE A M.A.I.

Agentul principal de poliţie Vlad Florian Alexandru a primit astăzi Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne din partea ministrului de resort, vicepremierul Gabriel Oprea. Ceremonia, în cadrul căreia polițistul erou din comuna argeșeană Rociu a fost elogiat pentru că a salvat viața a două femei într-un incendiu, a avut loc la minister.

Citiți și: GENERAȚIA FACEBOOK PUNE PUNCT. LIKE!

“Este un moment de bucurie, în care răsplătim meritele unui erou care a salvat două vieți. Am dorit să organizăm acest eveniment important pentru ministerul nostru în sistem videoconferință pentru ca toţi colegii noştri din ţară, cu funcţii mai mari sau mai mici, toate armele să poată participa la el, un eveniment la care răsplătim şi cinstim un coleg de-al nostru. Am acordat astăzi Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cea mai înaltă distincție a ministerului nostru, unui tânăr poliţist care a arătat întregii noastre societăţi care sunt profilul şi sistemul de valori al angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne: onoare, demnitate, curaj şi simţ al răspunderii. De astfel de oameni are nevoie Ministerul Afacerilor Interne! De oameni care își fac datoria față de țară și față de români!”, a spus Gabriel Oprea.

La rândul său, agentul principal de poliţie Vlad Florian Alexandru a declarat: “Este o deosebită onoare pentru mine să primesc cea mai importantă distincție a Ministerului Afacerilor Interne. Vă asigur că ceea ce am făcut în acea seară voi face de fiecare dată când va fi nevoie și sunt convins că orice polițist, din orice parte a țării, ar fi făcut la fel. Este datoria noastră de polițiști de a acorda tot sprijinul celor care au nevoie de el și de aceea, domnule viceprim-ministru, cu permisiunea dumneavoastră, consider că această distincție reprezintă o recunoaștere a modului în care toți colegii mei își fac datoria. Sunt foarte emoționat, dar și bucuros. Sunt polițist de 5 ani, iar faptul că sunt unul dintre cei mai tineri polițiști care primesc cea mai importantă distincție a Ministerului Afacerilor Interne este un motiv în plus de mândrie pentru mine și vă asigur că îmi voi face în continuare datoria, cu onoare.”

Citiți și: PITEȘTEANUL MARIAN OPREA, MEDALIE DE AUR

Pe 30 octombrie Vlad Florian Alexandru, de 26 de ani, de la Secţia de Poliţie Rurală Rociu, a salvat dintr-un incendiu viaţa a două femei, în vârstă de 56 și de 78 de ani, scoţându-le din flăcări chiar înainte ca acoperişul casei să se prăbuşească peste ele. (Foto: mai.gov.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90