930 x122 grota rece

    cioaca

    Update! Cioacă rămâne în arest

    Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost adus luni, 4 februarie 2013, din penitenciar la Curtea de Apel Piteşti, care judecă recursul la decizia de arestare. Este vorba de recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Argeş privind legalitatea măsurii de arestare preventivă în dosarul în care este cercetat pentru omor calificat şi profanare de morminte. Poliţistul Cristian Cioacă, trimis în judecată pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Piteşti, care a respins recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Argeş privind legalitatea măsurii de arestare preventivă.

    Dosarul a fost repartizat completului 4 – fond de la Secţia Penală a Tribunalului Argeş, iar Emilia Ghinescu şi Robert Ghinescu, mama şi respectiv fratele Elodiei, s-au constituit părţi civile în proces.

     

    În 31 ianuarie, magistraţii Tribunalului Argeş au constatat legalitatea măsurii de arestare preventivă a poliţistului Cristian Cioacă, trimis în judecată pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia soţiei sale, Elodia Ghinescu.

    Poliţistul Cristian Cioacă, care se afla din 5 decembrie 2012 în arestul Direcţiei de Cercetări Penale a Poliţiei Capitalei, a fost încarcerat, în 30 ianuarie, la Penitenciarul Colibaşi, din judeţul Argeş, şi va sta în carantină timp de 21 de zile, perioadă în care i se vor aduce la cunoştinţă drepturile şi obligaţiile care îi revin în perioada de arest preventiv şi va fi evaluat din punct de vedere psihologic, educaţional şi medical.

    Elodia Marilena Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă, atunci poliţist la Poliţia din Argeş, a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90