New Profesional Consult 930 x 122

cioaca

Cioaca acuzat de uciderea Elodiei, la o zi dupa moartea tatalui sau

La sfârşitul lunii august s-au împlinit 4 ani de la dispariţia avocatei braşovene Elodia Ghinescu, moment în care aceasta a fost declarată oficial moartă. S-au scurs patru ani de cercetări şi audieri, fără ca anchetatorii să reuşească să descopere cadavrul acesteia, suspectul principal în cazul acestei dispariţii fiind soţul acesteia, poliţistul argeşean Cristian Cioacă.

Ofiţer în cadrul unui Birou de Ordine Publică al unei Secţii de Poliţie din Braşov, inspectorul principal Cristian Cioacă a reuşit să se transfere între timp la Poliţia Municipală din Piteşti, aici îndeplinind funcţia de ajutor ofiţer de serviciu. Chiar dacă acesta nu a recunoscut niciodată că este autorul acestei dispariţii în faţa anchetatorilor, acum, poliţistul a fost acuzat oficial ca fiind autorul omorului.

Şi nu de oricine, ci chiar de către cel care la vremea respectivă s-a ocupat de cercetările judiciare, actualul şef al Poliţiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile. „Cristian Cioacă este suspectul principal şi sigur, el este autorul omorului săvărşit asupra soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu”. Din păcate pentru poliţist, aceste acuzaţii au venit într-un moment nefericit, joi seară tatăl acestuia decedând.

Kaia 555×222
eurial 570×90