pizzeria sapori  930 122

cioaca

Cioaca vs Ghinescu. Se bat in instanta pentru copilul Elodiei

Familia avocatei Elodia Ghinescu, dispărută în 2007 și declarată ofical decedată anul acesta, se luptă în instanță cu fostul ginere, polițistul Cristian Cioacă, pentru tutela nepotului lor, Patrik, în vârstă de 7 ani.

Vești proaste pentru Cristian Cioacă: magistrații argeșeni au decis, miercuri, să-i acorde fratelui Elodiei dreptul de curatelă asupra baiatului avocatei. Astfel acesta va fi persoana care va reprezenta interesele fiului cuplului Ghinescu-Cioacă. În această situație polițistul nu va putea vinde din bunurile dobândite in timpul căsătoriei cu Elodia Ghinescu până nu va avea și acordul fostului cumnat, Robert Ghinescu.

Decizia instanței în privința curatorului nu este definitivă

Hotărârea instanței din Pitești nu a făcut altceva decât să îl nemulțumească pe Cristian Cioacă, deoareceƒ el a propus-o curator pe sora lui. Decizia poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile.

Emilia Ghinescu, mama avocatei, îl acuză pe fostul ginere de furt

În vara anului 2010 polițistul a fost trimis in judecată pentru furt între soți, după ce părinții Elodiei au faƒcut o plângere penală împotriva acestuia. Ei l-au acuzat pe Cristian Cioacă de faptul că a sustras bunuri care aparțineau  Elodiei.

„Cristian Cioacă a înstrăinat din masa succesorală bunuri obținute în timpul căsătoriei, bunuri care aparțin și Elodiei Ghinescu” , a declarat Marilena Radu, avocata familiei Ghinescu .

„Ultima dată când a venit la Brașov, până să-mi omoare fiica, a furat lucruri din casă. Un hoț nu poate fi curatorul unui copil. Sub nici o formă! „, a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu.

Cristian Cioacă a fost achitat în dosarul în care este acuzat de furt, însă rudele Elodiei au făcut recurs.

 

555×222 grota rece
eurial 570×90