NOR CURIER 930X122

inecat

Cioban inecat in lacul Budeasa

Pitesti.10 aprilie 2010.
Un barbat, in varsta de 56 de ani din judetul Dolj, s-a inecat vineri noapte in lacul de acumulare Budeasca, de langa Pitesti. Barbatul inecat a comunicat din larg cu echipajul de pe ambulanta sotita la fata locului, aproape 30 de minute, insa in final a fost gasit de catre pompieri inecat.

Acesta pescuia ilegal in miez de nopate, impreuna cu o alta persoana, iar barca de cauciuc in care se aflau s-a spart in larg la peste 100 de metri de mal. Cei doi pescari au cazut in apa rece si au strigat dupa ajutor. Desi strigatele lor au fost auzite, iar la fata locului au sosit echipajele salvatorilor de la ISU si de la Ambulanta, unul dintre cei doi pescari a fost gasit decedat. Este vorba despre barbatul din Dolj, care fusese angajat cioban la o stana din zona, acesta fiind gasit de pompieri prins in plasele de pescuit pe care tocmai le intinsese. Celalat pescar a reusit sa iasa la mal si s-a facut nevazut. Poliţia incearca acum sa afle identitatea celei de a doua persoane care se afla in barca, fugita de la locul incidentului, pentru a afla excat ce s-a intamplat si de ce nu a incercat sa-si salveze partenerul de pescuit.
In urma cu cativa ani, chiar un nepot al primarului din localitate a murit in circumstanţe asemanatoare, in acelaşi loc.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90