New Profesional Consult 930 x 122

    corbi3

    Lui Gigi Becali i-ar fi plăcut aici!

    Oieri din mai multe judeţe ale ţării şi-au dat întâlnire astăzi la una dintre manifestările cele mai importante care le este dedicată, „Rapsodia păstorească” de la Corbi. Aceasta a fost cea de a 43-a ediţie a manifestării, una care se bucură de rezonanţă la nivel naţional.

    Localitatea Corbi se mândreşte cu cel mai mare număr de oi din judeţul Argeş. Pe lângă ciobani, la Corbi au evoluat şi formaţii artistice populare din Argeş, Gorj, Sibiu, Olt şi Vâlcea.

    La evenimentul de la Corbi, care marchează urcatul oilor la munte, cei prezenţi au putut admira o paradă a celor mai frumoşi cai și o expoziţie cu cele mai frumoase animale din localitate şi au putut cumpăra diverse produse tradiţionale.

    Senatorii Ion Popa, de la PNL, şi Iulian Cristache, de la PP-DD, au primit plachete din partea primarului comunei, Virgil Baciu, acelaşi care a premiat şi 5 cupluri ajunse la 50 de ani de căsătorie.

    „Rapsodia păstorească” a fost iniţiată în anul 1970 de fostul primar Tică Zamfirescu şi de profesorul Ion Ilinescu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90