New Profesional Consult 930 x 122

achimaș

CIOLOȘ, LA PEDIATRIE – PERSONALUL, CU MĂȘTI PE FAȚĂ

Cu o întârziere de o oră față de programul anunțat, premierul Dacian Cioloș a ajuns în urmă cu câteva minute la Spitalul de Pediatrie din Pitești, vizită care se desfășoară în contextul crizei bebelușilor infectați.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

A fost întâmpinat de ministrul Sănătății, Patriciu Achimaş Cadariu, care se află la spital de mai bine de o jumătate de oră, de noul prefect de Argeș, Cristian Soare, și de președintele Consiliului Județean, Florin Tecău. La venire prim-ministrul nu a făcut declarații de presă.

Vizita în spital va dura în jur de 30-40 de minute și va fi fără jurnaliști. La ieșirea din spital Dacian Cioloș ar urma să facă scurte declarații, după care se va duce la Prefectură pentru a-l învesti în funcție pe noul prefect.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Rămâne de văzut dacă vizita va avea rezultate concrete sau dacă, așa cum ne temem, va fi doar un exercițiu de imagine, inutil pentru mămicile care reclamă condiții de groază la Spitalul de Pediatrie. Am remarcat că la recepția spitalului personalul poartă la gură măști sanitare de protecție și că sunt disponibile halate de unică folosință pentru vizitatori.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90