Donaris 930 x 122

1 iunie

CIRC, GRĂTARE, MC DONALD’S ȘI CASTELUL BRAN PENTRU COPIII INSTITUȚIONALIZAȚI

Ziua de 1 iunie va fi una deosebită pentru copiii instituționalizați din Argeș. Conducerile centrelor în care trăiesc și autoritățile județene au pregătit un program special cu prilejul Zilei Copilului. Minorii din centrele din Pitești, Câmpulung Muscel, Costești, Domnești, Rucăr și Valea Mare vor avea parte de excursii, spectacole, competiții sportive, grătare și mese în oraș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Unii dintre ei vor vizita Grădina Zoologică din Pitești, mănăstirea Trivale, Muzeul Județean sau Planetariul și vor fi spectatori la Teatrul „Alexandru Davila”, la un festival de muzică ușoară. Alții vor face excursii la mănăstirea Curtea de Argeș, la mausoleul eroilor de la Mateiaș, pe Cheile Dâmbovicioarei sau chiar la castelul Bran. O parte vor ajunge și la circul Globus din București.

Nu vor lipsi grătarele la iarbă verde și gustările la McDonald’s. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3