NOR CURIER 930X122

    protest

    Circa 300 de protestatari în piaţa Milea: „Ungureanu, nu uita, România nu te vrea!”

    Protestele împotriva actualei puteri au continuat miercuri, 8 februarie 2012, în Piteşti, de această dată în piaţa Vasle Milea adunându-se circa 300 de persoane care au scandat lozinci împotriva actualului regim şi care, adaptându-se noii situaţii politice post-demisie Emil Boc, au lansat un nou slogan: „Ungureanu, nu uita, România nu te vrea!”. Mesajul a fost adresat premierului desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu.

    La minus 9, minus 10 grade Celsius, protestarii s-au încălzit cu scandări, mişcări ale braţelor şi au fluturat de zor pancarte cu mesaje care mai de care mai inventive.

    Un moment interesant s-a produs în jurul orei 18, când în piaţă nu se adunaseră prea mulţi oameni încă. Prefectul Gheorghe Davidescu a ajuns atunci la Prefectură şi protestatarii l-au reperat imediat.

    Ei au început să îl huiduie, dar Gheorghe Davidescu şi-a văzut neperturbat de drum până în „Casa Albă”, fără să întoarcă măcar odată capul către cei care strigau după el.

    Manifesanţii ne-au spus că protestele vor continua, dorinţele lor cele mai mari fiind demisia lui Băsescu şi organizarea de alegeri anticipate.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90