930 x122 grota rece

tiruri-coloana

Circulaţia tirurilor, restricţionată

Circulaţia vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe drumurile naţionale din judeţele afectate de Cordul Portocaliu de căldură emis de Administraţia Naţională de Meteorologie. Printre acestea se numără şi Argeşul, iar restricţiile au intrat în vigoare joi, 24 august, şi durează până pe 26 august.

Circulaţia maşinilor de mare tonaj este interzisă pe drumurile naţionale între orele 11 – 20.

Pot circula pe drumurile naţionale, chiar dacă depăşesc masa maximă: transporturile de persoane şi de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, vehiculele care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturile funerare, poştale, de carburanţi, cele pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate.

De asemenea, pot circula pe drumurile naţionale respective vehiculele care depăşesc masa maximă care transportă mărfuri sub temperatura controlată, cele care efectuează transporturi pentru tractări vehicule avariate, transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării, transporturile de apă îmbuteliată şi vehiculele care asigură transportul unor produse provenite din exploatări agricole.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3