NOR CURIER 930X122

auto

CIRCULAȚIA RUTIERĂ, INTERZISĂ NOAPTEA PE UN TRONSON DIN TRANSFĂGĂRĂȘAN

Centrul Infotrafic al Poliției Române face precizări în legătură cu circulația auto pe drumurile din Argeș.

Citiți și: Avertizare INFOTRAFIC! Se întâmplă la noapte!

Polițiștii reamintesc faptul că pe DN 67 B Pitești-Drăgășani traficul rutier este întrerupt la kilometrul 175 + 900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului, dinspre Pitești, din cauza podului prăbușit la sfârșitul lunii mai. Circulaţia a fost deviată pe DN 65 Piteşti-Slatina-Găneasa, DN 64 Găneasa-Drăgăşani. Există şi rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene sau comunale, pe care locuitorii din zonă le pot folosi.

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic informează că circulația pe Transfăgărășan pe tronsonul cuprins între Piscu Negru (km 104) şi cabana Bâlea-Cascadă (km 130 + 800) este interzisă pe timpul nopţii, în intervalul orar 21-7.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

În plus, polițiștii amintesc că pe DN 73 C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş-Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12, 5 tone. De asemenea, pe tronsonul Burluşi-Piatra, între kilometrii 56 şi 61 + 434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90