New Profesional Consult 930 x 122

accident_tiruri_a1

Circulatie blocata pe Dealul Negru

Traficul rutier pe DN7 Pitesti – Ramnicu Valcea a fost reluat in zona localitatii Cotmeana, dupa ce, vreme de cateva ore circulatia a fost blocata in zona in urma unui accident intre doua tiruri care s-au ciocnit frontal. Unul dintre soferi si-a pierdut viata.

In zona s-a circulat ingreunat, iar pe timpul efectuarii cercetarii la fata locului si in momentul tractarii tirurilor traficul rutier a fost intrerupt total. Coada de masini formata pe ambele sensuri de mers a fost de aproximativ 10 km. Cauza probabila a accidentului a fost oboseala la volan.
Unul dintre tiruri era condus de un roman, care si-a pierdut viata in accident, iar celalalt autotren era condus de un polonez, care a fost grav ranit. In tir, impreuna cu soferul polonez se mai afla o persoana, ambele fiind transportate la Spitalul Judetean din Pitesti.
Pentru descarcerarea celor doi soferi, dar si a celui de-al treilea pasager, a fost necesara interventia pompierilor de la ISU Arges. La fata accidentului s-au deplasat sapte echipaje ale Politiei, cate un echipaj de descarcerare si ambulanta dar si o echipa a Salvamont Arges care se afla in zona.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90