930X122 MAIA

meteo

PROGNOZA_METEO

CITEȘTE CUM VA FI VREMEA DE FLORII ȘI PAȘTI!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat estimările de vreme pentru intervalul 7-21 aprilie. Cum va fi vremea de Florii și de Paști?

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii estimează că între 7 și 9 aprilie temperatura aerului va urca până la o maximă de 21-22 de grade Celsius. Pe 10 aprilie se va înregistra o scădere a valorilor termice, maxima urmând să coboare până în jurul a 12 grade. Până pe 13 aprilie vremea se va încălzi din nou, până la o maximă de 20 de grade Celsius. Minimele nocturne vor scădea până la 3 grade pe 10 aprilie, dar vor crește apoi, ajungând la 7-8 grade până pe 14 aprilie.

În a doua săptămână temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, cu maxime de 16-18 grade și minime de 4-6 grade. În perioadele 11-13 aprilie și 17-21 aprilie probabilitatea de ploi va fi redusă. În restul zilelor, însă, precizează ANM, sunt posibile ploi, inclusiv averse.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3