930×122 CAPRA 5

meteo

PROGNOZA_METEO

CITEȘTE CUM VA FI VREMEA DE PAȘTI!

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru perioada 14-27 aprilie. Să aflăm, așadar, cum va fi vremea de Paști.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit meteorologilor, în regiunea Muntenia și în județul Argeș în prima săptămână a intervalului menționat vor fi variații semnificative de temperatură. Mediile temperaturilor maxime urmează să scadă de la 18 grade Celsius în cursul zilei de astăzi până la 9-10 grade miercuri, 16 aprilie. Vestea bună este că ulterior maximele vor crește din nou, ajungând iarăși până la 18 grade Celsius duminică, 20 aprilie. În prima săptămână media minimelor nocturne va fi între 4 și 6 grade. În a doua săptămână valorile termice vor intra pe făgașul normal al acestei perioade: maxime de 19-20 de grade Celsius și minime de 7-8 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că între 15 și 23 aprilie va ploua pe arii relativ extinse. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate până sâmbătă, 19 aprilie. În celelalte zile probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai redusă.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90