Donaris 930 x 122

1 mai

PROGNOZA_METEO

CITEȘTE CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA 1-4 MAI!

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până pe 4 mai.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș până pe 24 aprilie temperatura maximă diurnă va avea o medie ridicată, de circa 22 de grade Celsius. Media va coborî ușor, până spre 19 grade, în intervalul 24-28 aprilie. Din 29 aprilie temperaturile maxime vor crește din nou, urmând ca până la finalul perioadei de prognoză, adică 4 mai, să aibă o medie de 21 de grade Celsius. Minimele nocturne pe parcursul celor două săptămâni se vor încadra între 8 și 11 grade. În ceea ce privește precipitațiile, meteorologii anunță ploi pe arii extinse și mai importante din punct de vedere cantitativ pentru zilele de 23, 24 și 25 aprilie. Ploi sunt posibile, însă, și în zilele de 26, 27 și 29 aprilie.

Vestea bună este că după 30 aprilie șansele de ploaie vor fi mici. Cu alte cuvinte, în weekend-ul prelungit 1-4 mai vom avea parte, cel mai probabil, de o vreme bună, fără precipitații și cu temperaturi maxime diurne de circa 21 de grade Celsius. Amintim că Guvernul a decis ca și vineri, 2 mai, să fie declarată în acest an zi nelucrătoare. Având în vedere că joi, 1 mai, este sărbătoare legală, românii vor avea astfel parte de o mini vacanță de patru zile la începutul lunii viitoare.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3