930×122 CAPRA 5

ionica

Clasamente la licitaţii

Mai multe licitaţii pentru proiecte cu fonduri europene realizate de Primăria Piteşti sunt în curs de desfăşurare în momentul de faţă, iar în două situaţii deja a fost comunicată de la Bucureşti (de la serviciul electronic naţional de achiziţii publice) clasamentul înainte de contestaţii în ceea ce priveşte firmele participante.

Astfel, în cazul licitaţiei pentru realizarea parcării de la Bowling şi a iluminatului public în zonă pe locul 1 s-a clasat asociaţia de firme Selca – Apartamentul, cu o ofertă de deviz de 2,3 milioane lei.

Pe locul doi au fost Zeus şi Valah Construct, iar pe locul 3 SC Super Asfalt Gaz. Locul 4 îi revine firmei Argecom.

În ceea ce priveşte proiectul de consolidare a podului peste Râul Doamnei, pe primul loc s-a clasat oferta firmelor Star Trading şi Zeus (în asociere), de 2,5 milioane lei.

Locul 2 revine firmelor Selca şi Metabet, locul 3 firmei Dacotrans iar locul 4 firmei Princom din Slatina.

Pe de alta parte, cei aproape 40.000 de locuitori din Trivale (şi nu numai ei) vor mai avea de aşteptat până când baza de agrement prevăzută să apară în cartierul lor va fi gata. Iniţial, autorităţile locale din Piteşti au anunţat că noua bază va fi gata la sfârşitul lunii în curs, dar viceprimarul Cornel Ionică a spus miercuri, 18 iulie 2012, că aceasta va fi dată în folosinţă cu „circa 3 săptămâni întârziere”.

Motivul este acela că a fost nevoie de efectuarea unor lucrări suplimentare de consolidare a pantelor de la locul şantierului, lucrări neprevăzute de proiectant iniţial! La noua bază de agrement vor funcţiona 3 bazine de înot (unul pentru copii), o centrală termică, un boiler de 500 litri pentru recirculare şi vor fi şi terenuri de sport.

Noua bază de agrement – cu o suprafaţă totală de 22.842 mp – va costa în total 4,3 milioane lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3