930 x122 grota rece

    spital_urgente

    Clasamentul celor mai apreciate unități medicale din România! Este Argeșul în top?

    La cererea Institutului Aspen România, Exact Cercetare și Consultanță, în parteneriat cu Link Resource, a realizat un studiu despre încrederea pe care o au românii în unitățile medicale publice și particulare din țară.

    Pe baza rezultatelor sondajului făcut în această lună, a fost întocmit un clasament al centrelor medicale publice și private pe care românii le apreciază cel mai mult. Top 10, atât în ceea ce privește unitățile publice, cât și cele particulare, nu include niciun centru medical din Pitești sau din altă localitate a județului Argeș.

    Potrivit datelor citate de capital.ro, clasamentul unităților publice care se bucură de cea mai mare încredere este următorul: 1. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București 2. Spitalul Militar Central București 3. Institutul Clinic Fundeni București 4. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spirifon” Iași 5. Spitalul Universitar de Urgență București 6. Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov 7. Spitalul Universitar de Urgență Elias București 8. Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța 9. Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați 10. Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

    Conform aceleiași surse, clasamentul unităților private din România care se bucură de cea mai mare încredere printre cetățeni este următorul: 1. MedLife 2. Centrul „Regina Maria” 3. Medicover 4. Sanador București 5. Arcadia Hospital Iași 6. Gral Medical București 7. Euromedic București 8. Spitalul „Providența” Iași 9. Genesys Medical Clinic Arad 10. Spitalul „Arcadia Cardio” Iași.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3