930 x122 grota rece

calin-nistor

Călin Nistor a primit aviz favorabil de la CSM

Călin Nistor a primit aviz favorabil de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea funcției de procuror-șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție.

Urmează ca președintele Traian Băsescu să dea undă verde pentru ca Nistor să fie numit în postul respectiv.

Printre altele, în proiectul managerial cu care s-a prezentat în fața CSM Călin Nistor a propus limitarea numărului de interceptări telefonice și de ascultări ambientale în munca procurorilor anticorupție.

Amintim că Nistor a fost propus procuror-șef al DNA de către Victor Ponta, în perioada în care premierul a deținut interimar și fotoliul de ministru al Justiției. Deși inițial a refuzat, Călin Nistor a acceptat în cele din urmă propunerea. Nistor a fost procurorul-șef al DNA Pitești, instituția instrumentând sub conducerea sa dosare penale cu nume grele, de la omul de afaceri Cornel Penescu până la președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3