NOR CURIER 930X122

    calin-nistor

    Călin Nistor, luat la întrebări de CSM

    Şase procurori-şefi de la DNA, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi DIICOT au fost învestiţi astăzi în funcţii. Călin Nistor, fost şef al DNA Piteşti, propus pentru postul de procuror-şef adjunct al DNA, va fi intervievat de membrii secţiei pentru procurori a CSM pe data de 23 mai.

    Pe data de 24 mai va fi transmis avizul către Ministerul Justiţiei.

    În proiectul său de management, Călin Nistor afirmă că doreşte să încheie un protocol cu Poliţia Română, pentru ca ofiţerii de Poliţie Judiciară să lucreze cu procurorii DNA în anumite cauze ce privesc infracţiuni economice. De asemenea, Nistor vrea încheierea unui protocol între DNA-Structura Centrală şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru ca 50 de ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Investigare a Fraudelor şi Direcţia de Investigaţii Criminale să lucreze cu procurorii anticorupţie în cazurile care privesc macrocriminalitatea economico-financiară.

    Fostul şef al DNA Piteşti doreşte şi o colaborare la nivel local, între serviciile teritoriale ale DNA şi inspectoratele de poliţie judeţene.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3