New Profesional Consult 930 x 122

    calin-nistor

    Călin Nistor, la Palatul Parlamentului

    Mâine, cu începere de la ora 10, are loc la Palatul Parlamentului o importantă conferinţă realizată cu fonduri europene care vizează lupta anticorupţie. La eveniment este anunţată şi prezenţa fostului şi actualui şef al DNA la nivel naţional, Daniel Morar şi Călin Nistor (cel din urmă, fost şef al DNA Piteşti).

    Şi preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Andreea Hăineală, va fi prezentă la Palatul Parlamentului pentru a participa la manifestarea inclusă în proiectul „Strategia Naţională Anticorupţie 2013 – 2015”.

    De asemenea, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, care este şi preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, a fost invitat la eveniment. Edilul se va întâlni la Palatul Parlamentului şi cu premierul Victor Ponta, cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi cu vicepremierul Liviu Dragnea.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3