930 x122 grota rece

Pendiuc_flori_Strada_Mare6

Coadă la florile lui Pendiuc!

La fel cum a procedat şi de 1 martie, primarul Tudor Pendiuc a ieşit şi azi pe Strada Mare din centrul Piteștiului pentru a le oferi flori doamnelor şi domnişoarelor aflate în trecere. Zeci de femei s-au bucurat de cadoul primit de la primar, ba unele chiar au stat şi la coadă ca să intre în posesia freziilor oferite.

Mai bine de trei coşuri pline cu flori au avut după ei salariaţii Primăriei Piteşti care l-au însoţit pe primar de 8 Martie în zona Pieţei Primăriei şi pe Strada Mare. Freziile albe au fost pe gustul doamnelor şi domnişoarelor, iar unele au ţinut morţiş să îl pupe pe edil.

Primarul spune că acţiunea este deja una tradiţională, în semn de respect şi apreciere pentru ceea ce înseamnă femeia în familie şi societate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90