EcoMoto 930×122

coca cola

COADĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI! VEZI GALERIE FOTO!

Coadă în Piața „Vasile Milea”! Zeci și zeci de piteșteni au așteptat să le vină rândul. Copii, părinți, bunici, cu toții au poftit la câte-o „porție” din celebra băutură răcoritoare. Mai ales că ea le-a fost oferită gratis, într-o acțiune de promovare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cei care au stat la coadă pentru o Coca Cola au avut parte și de o surpriză: au putut să-și personalizeze cutia cu suc cu numele lor și cu titlul unei melodii celebre. „Playlistul” a variat de la refrene clasice, precum „The greatest day” sau „Don’t you forget about me”, la hituri ale momentului, ca de pildă „Don’t cha”, „Hey Brother” sau „Love is the way”.

Dacă pe vremea lui Ceaușescu făceam coadă la carne, unt sau ouă, acum, în plin capitalism, ne sacrificăm timpul și răbdarea pentru o băutură răcoritoare, gratis ce-i drept.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90