930×122 CAPRA 5

calorifer1

Coada la debransare

Din nou coada la termoficare! Dupa o perioada de „acalmie” relativa din punct de vedere al interesului pentru debransarea de la sistemul centralizat de incalzire, pitestenii si-au reluat „posturile” de la Serviciul Public de Termoficare pentru a face rost de actele necesare debransarii.

Pitestenii au inceput din nou sa stea la cozi la termoficare pentru debransare. Coada iesea luni, 28 iunie, din cladirea Serviciului Public de Termoficare, ajungand pana in strada, oamenii fiind nevoiti sa stea in soare zeci de minute la rand pana sa intre la specialistii institutiei. Oamenii vor sa obtina sau sa depuna formularele necesare debransarii, taxa fiind de 100 de lei. In plus, pentru proiecte se mai dau si cate 200 de lei de apartament, daca asociatia decide ca este nevoie sa se realizeze proiect tehnic.

Conducerea termoficarii sustine ca nu este justificata coada de la debransari in conditiile in care „dimineata lumea se buluceste la noi, iar dupa pranz nu mai este nimeni”. Mai rau este insa faptul ca paznicii pusi sa indrume lumea mai mult o incurca.

Unii dintre acestia isi baga nasul in hartiile oamenilor, dau sfaturi sau isi dau cu parerea cu privire la debransare, ori acest lucru trebuie facut doar de angajatii termoficarii.

Pana acum au fost inregistrate la Serviciul Public de Termoficare peste 1.500 de cereri de formulare pentru debransare, fiind depuse circa 1.000 de documentatii complete in acest sens.

Saptamana trecuta parea ca numarul cetatenilor care vor sa se debranseze este in scadere, judecand dupa cozile din ce in ce mai mici, dar ieri s-a constatat ca din nou a fost un interes crescut pentru formularele termoficarii. Serviciul Public de Termoficare are in momentul de fata circa 38.000 de apartamente bransate la sistemul centralizat de incalzire.

{loadposition inside}

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90