930×122 CAPRA 5

cod

Cod galben de ninsori și viscol!

Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori, vânt și viscol care vizează mai multe județe, inclusiv Argeșul. Codul este valabil de astăzi, de la ora 20, până mâine, 27 noiembrie, la ora 14.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

În intervalul menţionat, în Banat, Oltenia şi vestul Munteniei, precum şi în Munţiii Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali va ninge, iar local şi temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15-20 l/mp și stratul de zăpadă va fi mai consistent.

În centrul şi estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 km/h şi temporar de 65-70 km/h.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3