Donaris 930 x 122

cod galben

Cod galben de ploi în Argeș

Meteorologii au emis astăzi, 14 septembrie, o avertizare Cod galben de ploi, descărcări electrice și vânt pentru 18 județe din țară.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Potrivit ANM, sunt vizate județele Suceava, Harghita, Neamț, Bacău, Vrancea, Covasna, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj și Bihor, scrie Mediafax.

Meteorologii spun că, în cea mai mare parte a zonei montane, local în Moldova și pe arii restrânse în nordul Munteniei vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 20-25 l/mp și izolat 30-40 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în centrul, estul și sudul teritoriului.

Avertizarea este în vigoare astăzi, de la ora 12.00 până la ora 22.00.

Foto descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA