EcoMoto 930×122

cod galben

VIJELIE_PITESTI

COD GALBEN DE PLOI TORENȚIALE ȘI VIJELIE

Cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de instabilitate atmosferică și ploi abundente. Codul vizează și județul Argeș (vezi harta ANM) și este valabil de astăzi, de la ora 18, până mâine, 11 iulie, la ora 9.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în această seară şi în noaptea care vine (10/11 iulie), la început în Crişana, Banat, Oltenia şi zonele de munte, apoi şi în cea mai mare parte a Munteniei şi în jumătatea de nord a Moldovei. Vor fi ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (care vor lua şi aspect de vijelie) şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat 50-60 l/mp.

Potrivit ANM, jumătatea de nord a Argeșului va rămâne sub cod galben și după ora 9 a zilei de mâine, mai exact până la ora 23.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90