930×122 CUMPANA 5

cod galben

Cod galben de vânt puternic şi ploi în zona de Nord a Argeșului

Cod galben de vânt puternic şi ploi în zona de Nord a Argeșului

Citiți și: Vreme severă în Argeș! Cod galben de ploi și ninsori

A fost emis cod galben de ploi și vânt puternic pentru 27 de județe, inclusiv zona de Nord a Argeșului! Codul galben a început la ora 10.00 şi expiră joi la ora 10.00.

Citiți și: Argeș: Vine urgia! E alertă!

În zona montană vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze de 60…80 km/h, iar pe creste, în special ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, temporar rafalele vor depăşi 90…100 km/h. Local în Oltenia vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60…65 km/h, în special pe parcursul zilei.

Intensificări locale şi temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (02 septembrie), intensificările de vânt se menţin în zona înaltă de munte, iar în estul şi sud-estul ţării vor fi rafale de peste 65…70 km/h.

Avertizarea vizează judeţele Maramureş, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Harghita, Mureş, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara, Bacău, Vrancea, Buzău şi Olt.

Foto principal descriptiv: europafm.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache