NOR CURIER 930X122

cod galben

Cod galben de vânt puternic şi ploi în zona de Nord a Argeșului

Cod galben de vânt puternic şi ploi în zona de Nord a Argeșului

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

A fost emis cod galben de ploi și vânt puternic pentru 27 de județe, inclusiv zona de Nord a Argeșului! Codul galben a început la ora 10.00 şi expiră joi la ora 10.00.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În zona montană vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze de 60…80 km/h, iar pe creste, în special ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, temporar rafalele vor depăşi 90…100 km/h. Local în Oltenia vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60…65 km/h, în special pe parcursul zilei.

Intensificări locale şi temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (02 septembrie), intensificările de vânt se menţin în zona înaltă de munte, iar în estul şi sud-estul ţării vor fi rafale de peste 65…70 km/h.

Avertizarea vizează judeţele Maramureş, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Harghita, Mureş, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara, Bacău, Vrancea, Buzău şi Olt.

Foto principal descriptiv: europafm.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3