New Profesional Consult 930 x 122

    ninsoare-trafic

    Cod portocaliu de ninsori în Argeş!

    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă o avertizare COD PORTOCALIU de ninsoare pentru mai multe judeţe din ţară. Printre acestea se află şi judeţul Argeş.

    Avertizarea este valabilă mâine, 26 martie, între orele 4 și 14. Se preconizează căderi importante de precipitaţii sub formă de ninsori şi, mai important, sunt aşteptate viscoliri.

    De altfel, ANM a emis tot în această dimineaţă şi o atenționare de COD GALBEN de vânt, valabilă pentru Bucureşti şi judeţele Argeş, Dâmboviţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi Caraş-Severin. În aceste judeţe, vântul va depăşi la rafală viteze de 55-70 de kilometri pe oră. Atenționarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă azi de la ora 20 până mâine la ora 4 dimineață.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3