930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

COLEGIUL „BRĂTIANU”, ÎN DOLIU

Colegiul „Brătianu”, în doliu. Este doliu la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Elevii de la „Brătianu”, ca de obicei, la înălțime!

Profesorul de limba franceză Iulian Untaru a murit astăzi, la vârsta de 58 de ani. Decesul a survenit la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde era internat suferind de o boală necruțătoare.

Citiți și: Doliu uriaș la Spitalul Județean. A murit un medic cunoscut la doar 52 ani!

Iulian Untaru era căsătorit și avea un băiat, în vârstă de 19 ani. Născut pe 21 iulie 1959 în comuna argeșeană Rătești, a absolvit în anul 1978 Liceul German din Pitești și, ulterior, în 1984, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția germană-franceză) a Universității București.

După absolvirea facultății, a fost profesor de franceză sau de germană la școli din mediul rural. În anul 1993 a devenit profesor titular de limba franceză la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Între anii 2006 și 2009 a fost șef al catedrei de limba franceză de la prestigiosul colegiu.

A obținut numeroase premii și mențiuni cu elevii săi la olimpiade de limba franceză. A fost și autor de cărți de specialitate.

În 2008 a primit titlul de Fiu al Argeșului din partea Consiliului Județean și o diplomă de excelență de la Guvernul României și Ministerul Educației, pentru rezultate deosebite la olimpiadele naționale. O perioadă a lucrat și în Inspectoratul Școlar Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3