930 x122 grota rece

    tiruri-coloana

    Coloana de tiruri la Bascov de 10km!

    Pitesti. 8 februarie. 2010.
    Administratia Nationala a Drumurilor anunta ca Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti a fost redeschisa circulatiei dupa mai bine de 12 ore, de cand fusese blocata. Momentan se circula doar dinspe Bucuresti, mai multe utilaje de deszapezie pornind in coloana pentru a deschide circulatia. La Pitesti, pe soseaua ocolitoare a orasului, in Bascov, la intrarea pe autostrada coloana de tiruri stationate se intinde pe aproape 10 km. In prezent inca nu au primit acceptul din partea Politiei Rutiere pentru a se pune in miscare. Nu se stie cand se va deschide circulatiei si sensul de mers catre Capitala.
    Si Drumul National 65 A este inchis pe un tronson de 10 km, din care 5 km pe teritoriul judetului Arges, in localitatea Buzoiesti, la limita cu Teleormanul.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90