NOR CURIER 930X122

    comandament1

    Comandament de iarnă la Primăria Piteşti

    Primarul municipiului Piteşti a convocat vineri, 27 ianuarie 2012, toţi şefii instituţiilor cu atribuţii în domeniul serviciilor publice la o şedinţă specială a comandamentului de iarnă. Cu această ocazie, Tudor Pendiuc le-a cerut acestora să asigure permanenţa la instituţiile lor, dar şi să acţioneze cu precădere în zone unde în week-end se aşteaptă o afluenţă mai mare de oameni (cum ar fi, de exemplu, aleile de la cimitire).

    Pe de altă parte, Pendiuc a făcut apel şi la Corpul de Control să îi someze pe agenţii economici, dar şi pe cetăţeni să îşi cureţe zăpada din faţa sediilor, respectiv a locuinţelor, în caz contrar aceştia urmând să fie amendaţi.

    Primarul a subliniat că în unele zone nu s-a putut interveni deoarece locatarii şi-au parcat maşinile necorespunzător, dar s-a declarat în general mulţumit de modul în care s-a acţionat până acum.

    Având în vedere că se anunţă câteva zile geroase, Pendiuc a cerut angajaţilor administraţiei locale să fie vigilenţi şi să îndrume persoanele fără un acoperiş deasupra capului în adăposturile pregătite deja de municipalitate. În plus, primarul a solicitat ca unele cămine şcolare să fie pregătite să preia eventuale persoane din alte zone ale ţării care ar rămâne înzăpezite pe autostrada spre Bucureşti.

    Nu în ultimul rând, Tudor Pendiuc a recomandat să nu fie folosită sare în exces pe străzi, pentru a nu le distruge, dar şi să se menţină mai mult nisip pe acestea pentru a creşte gradul de aderenţă.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3