930 x122 grota rece

    USL.21.februarie.1_bun

    Comando argeşean pentru Arpechim şi Oltchim

    Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Argeş, anunţă că luni, 25 februarie, va avea loc în Piteşti o întâlnire importantă privind soarta Oltchim şi a Diviziei Petrochimice Bradu-Arpechim, aflate acum în insolvenţă. La întâlnire vor participa toţi parlamentarii USL de Argeş, dar şi reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean, Primăriei Piteşti şi din partea firmei care se ocupă de procedurile de insolvenţă.

    „Întâlnirea are loc la ora 9. Vor fi şi reprezentanţi ai sindicatului. Vom analiza care sunt propunerile menite să ajute combinatele. De asemenea, va fi abordată şi tema regionalizării”, a afirmat Constantin Nicolescu în conferința de presă de astăzi a USL Argeș.

    La rândul său, liderul PC Argeş, Ion Cornel Lazăr, dă asigurări că USL va face tot posibilul pentru a salva Oltchim şi petrochimia Arpechim, dar că trebuie să se înţeleagă că s-a ajuns în actuala situaţie după 8 ani de guvernări PDL şi de „căpuşare” a Oltchim de către firme ale unor oameni ai acestui partid. „Insolvenţa curăţă Oltchim de căpuşe şi protejează combinatul”, susţine Ion Cornel Lazăr.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90