New Profesional Consult 930 x 122

flori

COMERCIANȚII DE FLORI DIN PITEȘTI VOR SĂ DEA AZI LOVITURA!

Astăzi este ziua în care domnii, mai mult ca oricând, nu trebuie să se uite la bani atunci când vine vorba de a le oferi un cadou doamnelor și domnișoarelor din viața lor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Este 8 Martie și se cuvine ca fiecare femeie să primească cel puțin un buchet de flori din partea domnilor. Oferta este generoasă. Comercianții de flori din centrul Piteștiului au standurile doldora cu lalele, trandafiri, frezii sau zambile. Domnilor, să nu vă așteptați ca vânzătorii să lase din preț! Este nu doar Ziua Femeii, ci și ziua lor, ziua în care comercianții de flori se așteaptă să facă bani frumoși.

În funcție de cât vă ține portofelul, puteți cumpăra un buchet frumos de flori pentru persoana iubită fie cu 10 lei, fie cu 25, 30 sau chiar 50 de lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3