NOR CURIER 930X122

comercianti

COMERCIANȚII DIN TÂRGUL DE MĂRȚIȘOR, DEZAMĂGIȚI

Comercianţii din Târgul de Mărțișor din Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului, care credeau că începutul primăverii le va aduce vânzări consistente, sunt dezamăgiți și supărați.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Vânzările stagnează… Lumea nu vine să cumpere, deşi preţurile sunt accesibile!”, ni s-a plâns un comerciant din Piaţă.

Vremea frumoasă şi preţurile deloc mari nu i-au determinat pe piteşteni să cumpere cadouri de 1 Martie pentru cele dragi lor. Vânzătorii se declară nemulţumiţi din cauza numărului mic de cumpărători, dar speră ca pe parcursul zilei situația să se schimbe în bine.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Târgul de Mărţişor din Piața „Vasile Milea” va fi deschis până pe 8 martie. În cadrul târgului comercianţii au la vânzare produse diverse, de la clasicul şnur până la aranjamente florale, mărţişoare handmade şi bijuterii. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin mărţişor costă 1 leu, însă cei care îşi permit pot scoate din buzunare şi 150 de lei pentru un set din argint.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3