930 x122 grota rece

fotograf1

Concurs de fotografie pentru tineri! Află ce premii se dau!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș pune la cale un concurs de fotografie cu premii destinat tinerilor cu vârste între 14 și 25 de ani.

Tema concursului este cetățenia europeană în viziunea tinerilor.

Cei interesați vor putea înscrie în concurs cel mult 3 imagini, format jpeg, 300 dpi și cu latura mare de maxim 1500 de pixeli. Fotografiile trebuie să conțină EXIF-ul acestora, să păstreze ratia originală la care au fost făcute și să fie originale, realizate de concurenți. 

Participanții trebuie să trimită fotografiile în format digital și, odată cu acestea, datele lor de contact (nume complet, vârsta și număr de telefon) la adresa de e-mail djstarges.tabere@gmail.com.

Pozele vor fi realizate și transmise în perioada 1-31 octombrie. Între 4 și 8 noiembrie va avea loc jurizarea, iar pe site-ul Direcției, www.djstarges.ro, vor fi anunțate numele câștigătorilor.

Premiile care vor fi acordate sunt următoarele: premiul I – o cameră foto, premiul II – un mp3player, premiul III – o ramă foto și mențiune – un memory stick. În plus, cele mai reușite fotografii vor fi expuse într-o expoziţie organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3