Donaris 930 x 122

    BUGHIU1

    Concurs de proiecte pentru tineri

    Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş anunţă că a lansat Concursul Local de Proiecte de Tineret 2013. Acesta se va desfăşura până pe 17 iunie şi îşi propune sprijinirea activităţilor sportive şi de tineret.

    Perioada de depunere a proiectelor este 7 – 20 mai. Concursul se va desfăşura în mai multe etape. Bugetul alocat pentru Concursul Local de Proiecte 2013 este de circa 45.000 de lei.

    Proiectele – selectate în funcţie de punctajele ce vor fi obţinute – se vor derula între 2 iulie şi 15 noiembrie. Concursul are ca principale obiective sprijinirea de acţiuni specifice de voluntariat și a înfiinţării de structuri de și pentru tineret, stimularea activităţii economice a tinerilor, facilitarea accesului la actul de cultură şi creşterea consumului cultural la tineri. Proiectele vor fi depuse în două exemplare, în plic sigilat, şi vor fi înregistrate la secretariatul DJST Argeş până pe data de 20 mai, ora 16:30, sau pot fi transmise prin poştă, precizează Adrian Bughiu, director adjunct al DJST Argeş.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90