930×122 CAPRA 5

    mici

    Concurs de mâncat hot-dog și mici!

    Reprezentanţii uneia dintre firmele care sponsorizează ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor au anunţat astăzi că vor organiza pe parcursul evenimentului concursuri inedite. Este vorba de concursuri de mâncat pe săturate, gratis pe deasupra, cu premii pentru câștigători. 

    Astfel, în zilele de 19, 20 şi 21 aprilie, piteştenii – şi nu numai – sunt aşteptaţi la standul firmei respective, care va fi organizat lângă fântâna muzicală arteziană din Piața Primăriei. Doritorii vor putea să se înscrie la concursuri de mâncat hot-dogi şi mititei, dar numai după ce vor da o declaraţie pe proprie răspundere prin care să își asume riscurile unei asemenea întreceri. Va fi asigurată şi asistenţă medicală. Câte 10 concursuri, cel puţin, vor fi organizate zilnic, fiind pregătite tone întregi de mâncare. Câştigătorii vor fi premiaţi.

    Este pentru prima dată când astfel de întreceri sunt organizate în Piteşti. Organizatorii vor să distribuie în oraş circa 20.000 de invitaţii la aceste competiţii!

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90