New Profesional Consult 930 x 122

    piky

    Concurs international de poeme video

    Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţa persoanelor interesate că în perioada 24 octombrie – 19 decembrie 2011, Şcoala de scriitori Alonso Quijano împreună cu compania publică Aguas de Alcazar din Spania, organizează cel de-al doilea concurs literar internaţional de poeme video „Aguas de Alcazar” 2012, având ca temă apa, ca substanţă indispensabilă vieţii, şi din toate punctele de vedere: social, cultural, artistic, de mediu, etc.

    Prin acest concurs, compania publică locală Aguas de Alcazar doreşte să sponsorizeze acte culturale ce au ca subiect esenţial apa, în scopul sublinierii importanţei sale ca resursă naturală.

    Verdictul juriului va fi făcut public pe pagina de internet a Aguas de Alcazar şi a şcolii de scriitori Alonso Quijano în data de 21 martie 2012 – Ziua Mondială a Poeziei, iar premiile vor fi acordate în ziua de 22 martie 2012 – Ziua Mondială a Apei. Se vor acorda trei premii pentru cele mai bune poeme video, şi anume: premiul I – 1000 euro, premiul II – 800 euro, premiul III – 400 euro.

    Pentru mai multe informaţii, contactaţi pagina de internet www.culturalaq.com sau pagina de web a societăţii Apă Canal 2000 www.apacanal2000.ro, secţiunea Educaţional, subsecţiunea Acţiuni Piky – Alte acţiuni.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3