930×122 POSADA 5

parc_faget

Concurs pentru parcul Faget

Primaria Pitesti a lansat un concurs de proiecte pentru amenajarea sub forma a unei zone de agrement a unui parc in Trivale. Este vorba de un alt parc decat cel existent deja si de cel la care au inceput lucrarile in octombrie 2011, cu termen de finalizare pentru anul 2012, in mai. Noul parc va fi situat in zona Faget care pana nu demult era o rapa adanca.

In zona Trivale a inceput constructia unei zone de agrement, dar cartierul situat pe cea mai inalta treapta (din punct de vedere geografic) va mai avea un parc. Este vorba de parcul Faget intr-o zona unde o rapa de peste 18 metri adancime a fost umpluta cu pamant si resturi de la lucrarile de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare din Pitesti.

Din pacate, terenul „lucreaza” continuu si s-a lasat cu mai bine de un metru si jumatate, semn ca mai trebuie lasat circa 2 ani sa se stabilizeze. Autoritatile nu au renuntat insa la planurile lor. Viceprimarul Cornel Ionica a anuntat ieri ca a fost lansat un concurs de proiecte pentru zona respectiva care a fost castigat de cativa tineri arhitecti din Bucuresti.

Acestia vor elabora un proiect pentru o noua zona de agrement la Faget, iar cand situatia terenului va permite va fi lansata procedura de licitatie pentru desemnarea firmei care va lucra efectiv la constructia parcului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90