EcoMoto 930×122

concurs

CONCURSUL „STUDENȚII AU TALENT!”, CÂȘTIGAT DE UN CUPLU DE DANSATORI

La sfârșitul săptămânii trecute Cinema Trivale a fost gazdă primitoare pentru concursul „Studenții au talent!”. Aflată la prima sa ediție, competiția a avut ca parteneri media ePitești și Argeș TV.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Câștigătorii au fost desemnați de un juriu format din actorii Florin Dumitru și Mihai Savu, Carmen Nicolescu (antreprenor) și mezzosprana Adina Sima.

Pe primul loc au urcat Vlad Sandu si Lorena Costache, fiecare în vârstă de 21 de ani. Cei doi, ambii studenți ai Universității Pitești, dansează împreună de șase ani. Vlad și Lorena fac parte din Clubul D’estiny Dance, iar el este și angajat al Teatrului „Alexandru Davila”. Recompensa din partea sponosorilor concursului este un sejur de 5 zile la mare.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

De un sejur la mare va avea parte și ocupanta locului II, Timeea Muresan, bănățeanca de 19 ani care studiază la Universitatea Pitești, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Pedagogie Muzicală, despre care ePitești a scris și cu alte ocazii: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/banateanca-de-la-upit-debut-lumea-modei-galerie-foto/. În concurs Timeea a interpretat vocal o melodie.

Pe locul III, după cum deja v-am anunțat, s-a situat tot o studentă a UPIT, Alexandra Tomulescu, de 22 de ani, o altă „cunoștință” a cititorilor ePitești: http://epitesti.ro/caleidoscop/dieta-fitness/studenta-la-universitatea-pitesti-instructor-de-zumba/. Alexandra, care a prezentat publicului un dans arăbesc, a primit o vacanță de o săptămână într-o tabără de meșteșuguri.

În afara concursului, ca invitați, au cântat mezzosoprana Adina Sima, Alex Pîrvu, Patricia Dumitrescu și Yarin Lupu, ultimii trei remarcându-se la emisiune Next Star. De asemenea, publicul a putut urmări evoluția unor dansatori de la Star Fix și Dance Team Pitești.

Invitat special al evenimentului a fost actorul teatrului din Constanţa Nicodim Ungureanu, cunoscut publicului pentru rolurile din „Milionarii de weekend” și „Păcală se întoarce”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90