930X122 MAIA

colibasi

CONDAMNAȚI, ÎN CĂTUȘE LA COLIBAȘI

Condamnați, în cătușe la Colibași. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş și colegii lor din comuna Băbana au identificat un bărbat din Băbana, în vârstă de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Piteşti a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. Bărbatul fusese condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu. Individul a fost încarcerat în Penitenciarul Colibaşi.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

În același penitenciar a ajuns și un tânăr de 22 de ani din comuna Merișani. Judecătoria Piteşti avea pe numele lui un mandat de executare a unei condamnări la 4 ani de închisoare pentru furt calificat.

De asemenea, poliţiştii din municipiul Curtea de Argeș l-au identificat pe un bărbat de 38 de ani din comuna Băiculeşti pe numele căruia Judecătoria Jidvei a emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 an şi 4 luni de închisoare pentru înşelăciune. Și acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Colibaşi. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90