Donaris 930 x 122

finante_publice

Conducere interimara la Finante

Directia Finantelor Publice Arges are de curand o conducere interimara. Acest lucru a fost cauzat de un proces castigat de fostul director al Finantelor, liberalul Gheorghe Banzea, dar care, in cele din urma, nu a mai dorit sa isi reia atributiile de conducere.

Directia Finantelor Publice Arges are in prezent o conducere interimara. Anuntul a fost facut marti, 22 iunie, chiar de directorul coordonator al institutiei, Dorin Falca. „Deoarece domnul Gheorghe Banzea (n.r. fostul director al Finantelor Publice a castigat un proces de repunere in functie) a refuzat sa revina pe functia de director, Ministerul Finantelor a delegat conducerea institutiei catre trei persoane. Eu am fost delegat pentru functia de director executiv, doamna Aurelia Trandafirescu este director executiv adjunct pe probleme de Control iar domnul Ion Turlea este director executiv adjunct pe probleme de administrare a veniturilor statului. Toti trei ocupam functiile cu delegatie, pana la organizarea unui concurs, si am revenit la statutul de functionari publici”, a declarat Dorin Falca.

Dorin Falca este reprezentant al PDL si l-a inlocuit in functie pe un alt pedelist, Dragos Patroi, care a decis sa revina la activitatea sa de procuror in cadrul DNA Pitesti.

Banzea a castigat procesul cu Ministerul Finantelor argumentand ca a fost indepartat ilegal din functia de director al Finantelor Publice Arges. Noile permutari de la nivelul Directiei Finantelor Publice au loc pe fundalul deciziilor Curtii Constitutionale care a decis ca numirea pe criterii exclusiv politice a directorilor de institutii deconcentrate nu este legala si in acord cu legea fundamentala a tarii.

{loadposition inside}

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3