930×122 CAPRA 5

foraj_apa-canal30

Conferinta internationala la Pitesti

Primaria Pitesti si SC Apa Canal 2000 SA Pitesti vor organiza impreuna prima editie a unei conferinte internationale pe teme legate de consumul de apa. Conferinta se va intitula „Totul pentru o apa curata”, prima editie a manifestarii urmand sa se desfasoare intre 9 si 10 decembrie 2010 la Pitesti.

20 de invitati din tara si din strainatate deja au confirmat participarea.
La acest eveniment vor fi dezbatute teme cum ar fi conservarea si protectia resurselor de apa, utilizarea durabila a resurselor de apa, imbunatatirea calitatii, optimizarea si prioritizarea utilizarii resurselor de apa.

Parteneri in cadrul acestui proiect vor fi Asociatia Romana a Apei, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Universitatea din Pitesti, Universitatea Constantin Brancoveanu, Institutul Regiunilor Europene. Manifestarea se va desfasura la Universitatea Constantin Brancoveanu.

Conferinta vine ca o incununare a eforturilor depuse pana acum de SC Apa Canal 2000 SA Pitesti pe linia atragerii de fonduri europene. Deja se poate spune ca societatea are o experienta foarte bogata in materie, reusind sa atraga fonduri de peste 100 de milioane de euro pana acum pentru modernizarea retelei de apa si canalizare din Pitesti, dar si pentru realizarea unui depozit ecologic de deseuri in apropiere de municipiul resedinta de judet.

„Pe drum” mai este inca un proiect de 100 de milioane de euro privind dezvoltarea retelelor de apa si canalizare si in localitati rurale ale judetului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90