Donaris 930 x 122

    Oprah_si_Whitney

    Confuzie pe Facebook: Multi au crezut ca a murit Oprah, nu Whitney Houston

    Whitney Houston, diva divelor, a trecut in nefiinta sambata, 11 fenruarie, la doar 48 de ani. Este trist un asemenea sfarsit pentru un asemenea urias talent. Iata insa ca moartea sa a oferit momente de confuzie teribila din cauza asemanarii cu celebra realizatoare TV Oprah, multi crezand ca aceasta din urma a murit dupa ce au vazut fotografia postata pe Facebook.

    Toti isi vor aminti de vocea extraordinara, unica a lui Whitney Houston. Unii insa par sa nu fi fost foarte atenti cand au vazut fotografia sa postat pe Facebook, asa ca au lansat mesaje RIP (Reste In Peace – Odihneasca-se in pace) pentru… Oprah!

    Sunt oameni din lumea show-bizz-ului care sustin ca ceea ce se intampla pe internet nu inceteaza sa ii surprinda. Oprah este Oprah, iar Whitney Houston este Whitney Houston! Probabil ca Oprah este una din cele mai cunoscute femei de pe planeta, dar Whitney Houston a avut una din cele mai bune voci din lume!

    Cred ca bine ar fi ca cei care au facut confuzia ar trebui sa citeasca biografia lui Oprah in timp ce asculta hit-urile lui Whitney Houston.

    Si, inainte de a mai face o asemenea prostie, bine ar fi sa dea toata lumea o rapida cautare pe imaginile Google, ca sa nu mai fie postate mesaje aiurea pe Facebook. Probabil că nu a fost nimic cu intentie, dar astfel sunt umbrite si bunele intentii…

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90