Donaris 930 x 122

condoleante

Marioara-Murarescu

CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ TRANSMITE UN MESAJ DE CONDOLEANȚE

Consiliul Județean Argeș transmite public un un mesaj de condoleanțe pentru familia celei care a fost Marioara Murărescu.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

„Conducerea Consiliului Judeţean Argeş deplânge trecerea în nefiinţă a marii personalităţi argeşene care timp de trei decenii s-a dedicat culegerii şi preţuirii folclorului românesc. Marioara Murărescu lasă judeţului nostru o însemnată moştenire culturală şi o amprentă unică de rafinament. În anul 2009, în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, a fost distinsă cu titlul de Cetăţean de onoare al judeţului Argeş.

În aceste clipe încărcate de durere, suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, acesta este mesajul de condoleanțe transmis de Consiliul Județean.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90