NOR CURIER 930X122

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

Constantin Nicolescu va face recurs

Constantin Nicolescu va face recurs la decizia de ieri a Tribunalului București prin care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

„Avocații se ocupă. Vom face recurs în termenul legal”, a anunțat astăzi președintele Consiliului Județean Argeș în săptămânala conferință de presă a instituției pe care o conduce. „Mergem înainte! Consider că nu am greșit. Am încredere că judecățile se vor face după lege”, a declarat Constantin Nicolescu. Recursul va fi formulat la Curtea de Apel București. În timp, cel mai probabil se va ajunge și la instanța supremă, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Nicolescu are un motiv pragmatic să facă recurs: decizia de condamnare la închisoare, chiar dacă cu suspendare, l-ar lăsa fără funcția de președinte al Consiliului Județean.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90